La Rosa

Priser fra 600 € ugen

Ret henvendelse for pris via kontaktformularen i bunden. 

  Lejlighed på et roligt sted, som er beliggende i det historiske centrum af Lucca og bymurene, tæt på dagligvarer, supermarkeder, busstoppested og de vigtigste seværdigheder. Bortskaffes 3 soveværelser og 1 badeværelse, vaskemaskine, internetadgang. 

Lucca er en dejlig, lille by omgivet af århundrede gamle mure og rig på smukke kirker, palazzi, pladser sammen med butikker, gamle værksteder og trattoriaer. Så en by, der virkelig er værd at besøge og opdage. Mange begivenheder, der finder sted i Lucca hele året rundt, gør det til et perfekt valg for din ferie: Comics and Games-udstillingen, operaer i månederne oktober / november, mange klassiske og religiøse koncerter i kirker fra april til juni, “Settembre Lucchese” forbinder kulturelle og folkloristiske begivenheder, sommerfestivalen i månederne juli og august, kunst- og håndværksmarkedet finder sted hver 3. weekend i måneden, loppemarked og meget mere.

Indvendig beskrivelse

La Rosa ligger på 1. sal: Indgang, 1 soveværelse med dobbeltseng, 2 enkeltværelser, 1 badeværelse med bruser, wc, bidet, køkken med bord, stole, komfur, ovn, køleskab / fryser, 1 bryggers med vaskemaskine.
Offentlig parkering i nærheden, cykeludlejning i stueetagen, kun få skridt fra Piazza San Michele, Piazza Napoleone og hjertet af det historiske centrum.

Ankomst mellem 16:00 og 19:00
Afgang mellem 09:00 og 10:00

Ikke inkluderet i lejeprisen og skal betales på stedet:
Sengelinned og håndklæder (første sæt) (på anmodning): 10,00 € pr. Person
Seng Sengelinned og håndklæder (ekstra sæt) (efter anmodning): 10,00 € pr. Person
Slutrengøring (obligatorisk): 50,00 €
Refunderbart depositum (obligatorisk): 200,00 €
Varme (efter anmodning): 1,20 € pr. Kubikmeter Turistafgift
(obligatorisk): 4,50 € pr. Person

Inkluderet i lejeprisen:
Elektricitet

Prisliste: Kontakt venligst info@bellalucca.dk eller benyt kontakt formularen herunder.

Vejrudsigten Lucca

Skriv venligst fulde dit navn
Fx. husdyr, parkering etc.

Faciliteter

  • 4
  • 3
  • 1
  • 70 m²
  • Ja
  • 100 meter