Casa Pratofiorito

casapratofioritonewcprosa

Priser fra 620 € ugen

For pris kontakt os venligst via kontaktformularen i bunden af siden.

  “Casa Pratofiorito” er et dejligt sommerhus beliggende i kort afstand fra den lille bakketop Montefegatesi (Bagni di Lucca). Dette feriehus repræsenterer en ideel og komfortabel indkvartering for familier med børn: det har helt lukket grund og en rummelig have, hvor børnene kan lege frit og sikkert, mens de voksne slapper af ved den smukke, private pool i jorden (8m x 4,5m) dybde 1,50 m). Fra haven kan gæsterne også nyde en betagende udsigt over bjergens top og ud på dalen. 

Huset har en rummelig og velplejet have med flere legetøj til børn, blandt hvilke en slu og en gynge. På den ene side af huset er der et udendørs rum udstyret med et bord, stole, mur grill, brændeovn til gæsternes rådighed. I haven er der et yderligere område til spisning ”al fresco” under et lysthus med bord og stole. Haven har en smuk udsigt over poolen og landskabet. Ejeren driver en lille købmand i landsbyen Montefegatesi, og på anmodning er hun tilgængelig for at levere din shopping direkte hjem til dig.
De sidste 2,4 km af adgangsvejen er delvist gruslagt. Især er den sidste del smal, let stejl og grusbelagt, ikke praktisk til sportsbiler eller meget store varevogne.

Seværdigheder

I de umiddelbare omgivelser af huset er der en lokal gård, der producerer og sælger til den offentlige honning og ost.
Dette er et dejligt sted at besøge sammen med dine børn, der vil kunne se dyr som kyllinger, ænder, får osv. Omgivelserne tilbyder mange andre muligheder for dagstur: den maleriske landsby Montefegatesi beliggende på toppen af ​​et bjerg, den enge af Prato Fiorito for dem af jer der kan lide vandreture og den populære kløft Orrido di Botri.

Indvendig beskrivelse

Indgang i stueetagen i et stort køkken / spisestue med pejs, sofa, bord og stole. Køkkenet er udstyret med komfur / ovn (4 brændende plader), mikroovn, opvaskemaskine, tv-satellit, køleskab med fryserum.
En trappe fører til 1. sal, hvor der er: 1 badeværelse med wc, bruser og bidet, 1 soveværelse med køjeseng og baby-seng (0-3 år). Efter anmodning er det muligt at tilføje 1 ekstra seng i dette rum. 1 soveværelse med dobbeltseng med smuk udsigt over haven og dalen. 1 soveværelse med fransk størrelse seng (140 cm). På bagsiden af ​​huset er der et bryggers med vaskemaskine og køleskab / fryser.

Ankomst mellem 16:00 og 19:00
Afgang mellem 08:00 og 10:00

Pool Pool åben fra 4. maj til 28. september

Ikke inkluderet i lejeprisen og skal betales på stedet:
Slutrengøring (obligatorisk): 100.00 €
Refunderes sikkerhed Depositum kontant (obligatorisk): 200,00 €
Elektricitet (obligatorisk): 50,00 € per uge
Opvarmning (på anmodning): 1,30 € pr. Kubikmeter
Kæledyr (på forespørgsel): 26,00 € pr. Kæledyr pr. Uge
Turistafgift (obligatorisk): 4,50 € pr. person

Vejrudsigt Nord for Lucca

Skriv venligst fulde dit navn
Fx. husdyr, parkering etc.

Faciliteter

  • 4+2
  • 3
  • 1
  • 130 m²
  • Ja
  • Ja
  • 2 km
  • Ja