Borgo Bucatra Buonvento

Priser fra 550 € ugen

Pris afhænger af antal gæster- henvend dig for pris i bunden af siden.

   Dette smukke stenhus, Borgo Bucatra Buonvento, ligger i den lille middelalderlige landsby Chiatri. Du har en betagende udsigt fra huset til Versilias kyst og Massaciuccoli-søen.   

Huset blev restaureret med stor omhu og disponerer over en vidunderlig veranda (på ca. 60 kvm), som er udstyret med et jernbord, stole, sofaer og polstrede stole lavet af kurv og grill.
Der er en have på ca. 500 kvm til eksklusiv brug af gæsterne, der ligger i terrasser. Der er også en legeplads og en swimmingpool, halvdelen i jorden (diameter: 7,47 m, dybde: 1,33 m) med liggestole, stole og parasoller. Vaskemaskinen er placeret i et eksternt rum, parkering ved siden af ​​huset. Internetadgang er inkluderet.
Kun aircondition på loftsgulvet.
Det er kun muligt at leje huset for maks. på 6 personer ved at lukke soveværelse på 1. sal eller loftet med soveværelse med dobbeltseng til en særlig pris.

   Chiatri var tidligere sommerresidensen for den berømte operaskribent Giacomo Puccini og er derfor velkendt. Bakkerne i omgivelserne, der adskiller byen Lucca fra havet, inviterer til afslappende gåture.   

Indvendig beskrivelse:

Indgang i stueetagen inden for få skridt ind i et rummeligt køkken, som er top moderne og meget flot, komfur med 5 ringe i midten, 2 elektriske ovne, køleskab / fryser, opvaskemaskine, dejlig spisestue med rundt bord, ante værelse til et badeværelse med antik stenvask, 1 badeværelse med bruser, wc, bidet.
1. sal: rummelig stue med sofa, polstrede stole, stor pejs, SAT-TV, 1 dobbeltværelse. Trapper til 2. sal: dejlig og karakteristisk stenterrasse på ca. 8 kvm, med en sofa og stol og en fantastisk udsigt, 1 rummeligt badeværelse med hydromassagebruser, håndvask, wc, bidet, 1 soveværelse og 1 soveværelse med dobbeltseng. Brat trætrappe til loftet med 1 soveværelse med dobbeltseng. Fra næsten alle vinduer kan du nyde en betagende udsigt over Massaciuccoli-søen og Versilias kyst.
Huset er smagfuldt møbleret i landlig stil med nogle antikke møbler; Der blev lagt meget vægt på tilbehør, bjælkelofter, terracotta-klinkegulve, væggene er malet i pastelfarver.
I tilfælde af en reservation for max 6 personer med den respektive rabat 1 soveværelse vil forblive lukket.

Ankomst mellem 16:00 og 19:00
Afgang mellem 08:00 og 10:00

Pool Pool åben fra 2. maj til 26. september

Ikke inkluderet i lejeprisen og skal betales på stedet:
Slutrengøring (obligatorisk): 110,00 €, gyldig indtil 9. januar 2021
Refunderbart depositum kontant (obligatorisk): 300,00 €
Elektricitet (obligatorisk): 0,45 € pr. kWh
Opvarmning (på anmodning): 1,00 € pr. time
Babycot (på anmodning): 25,00 € per barn per uge
Turistafgift (obligatorisk) ): 4,50 € pr. Person

Inkluderet i lejeprisen:
Internet Wifi

Vejrudsigten Chiatri

Skriv venligst fulde dit navn
Fx. husdyr, parkering etc.

Faciliteter

  • 8
  • 4
  • 2
  • 120 m²
  • Ja
  • Ja
  • 7 km
  • Ja